|
| Автор |
Съобщение |
[C][R][A][Z][Y]
Редовен потребител

Регистриран на: 22 Май 2007 Мнения: 94 Местожителство: VyrVish NapraVo PosLe ZaVivAsh Na Lqvo tam na 3-tiq ЪgЪl --> |
|
На кой интернет сте? |
|
На кой интернет сте? Доволни ли сте от него?
|
|
| Пон Юни 11, 2007 2:32 pm |
|
 |
[C][R][A][Z][Y]
Редовен потребител

Регистриран на: 22 Май 2007 Мнения: 94 Местожителство: VyrVish NapraVo PosLe ZaVivAsh Na Lqvo tam na 3-tiq ЪgЪl --> |
|
|
|
Аз съм на Гигабит и смятам че е достатъчно бъгав за да го спрат! по едно време си правеха мрежа и в София и нарочно бяха оставили интернет в Пловдив до колкото да има нещо да свети! Много им се дразня! Като има буря го спират, но после още 1 ден ми се е случвало да няма (при това в слънчево време!) и + тва е бавен! Е за какво да плащам интернет като по цели седмици нямам? Спират ми го ей така! Като се обадиш да видиш къв е проблемът и ти казват "О, ами не знаем свържете се с някой друг!" ОЛЕЕЕЕЕЕЕ! Преди Гигабит го притежаваха Пловдивчаните обаче ТЪПИТЕ софиянци го купиха и се чудят що си губят клиентите! О ми как що!?! И най-лошото е че не мога да се включа на друг щото на баща ми не му се занимаваа!

|
|
| Пон Юни 11, 2007 2:39 pm |
|
 |
Red_Devil91
Новак

|
|
|
|
i az sam na Gigashit,bahti precakvaciqta.predi be6e qko dobar neta,ma sia spira za 6tqlo i ne6tqlo.ama te i drygite sa sa6tite bokluci,za teq pari tolkoz
|
|
| Пон Юни 11, 2007 10:47 pm |
|
 |
notnow
АдМинКаТа

|
|
|
|
Аз съм на Angelsoft ! Мн съм доволна .Въобще нямам оплаквания.То и да го спрат,послеси дават 5 дена отсрочка ! 100 mb в секундаААа 
| Пон Юни 11, 2007 10:55 pm |
|
 |
CoolGirl
ФЕН

|
|
|
Унакс..най якия..100mb/s и дори да има буря го спират за 2 часа наи-много 
_________________ He cTaBa CaMy C ЯgeHe...Tpe5Ba nueHe!!! |
|
| Чет Юли 05, 2007 11:05 pm |
|
 |
MaNiToOo
Пристрастен

|
|
| Нед Юли 08, 2007 12:09 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |