Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
На кой интернет сте?

Напишете отговор    nOnAmE.bg Форуми » Компютри, уеб дизайн, програмиране Предишната тема
Следващата тема

На кой интернет сте?
Автор Съобщение
[C][R][A][Z][Y]
Редовен потребител

Местожителство: VyrVish NapraVo PosLe ZaVivAsh Na Lqvo tam na 3-tiq ЪgЪl -->

Мнение На кой интернет сте? Отговорете с цитат
На кой интернет сте? Доволни ли сте от него?
Пон Юни 11, 2007 2:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[C][R][A][Z][Y]
Редовен потребител

Местожителство: VyrVish NapraVo PosLe ZaVivAsh Na Lqvo tam na 3-tiq ЪgЪl -->

Мнение Отговорете с цитат
Аз съм на Гигабит и смятам че е достатъчно бъгав за да го спрат! по едно време си правеха мрежа и в София и нарочно бяха оставили интернет в Пловдив до колкото да има нещо да свети! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Много им се дразня! Като има буря го спират, но после още 1 ден ми се е случвало да няма (при това в слънчево време!) и + тва е бавен! Е за какво да плащам интернет като по цели седмици нямам? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Спират ми го ей така! Като се обадиш да видиш къв е проблемът и ти казват "О, ами не знаем свържете се с някой друг!" ОЛЕЕЕЕЕЕЕ! Преди Гигабит го притежаваха Пловдивчаните обаче ТЪПИТЕ софиянци го купиха и се чудят що си губят клиентите! О ми как що!?! И най-лошото е че не мога да се включа на друг щото на баща ми не му се занимаваа!
bangg cussing cwm10
Пон Юни 11, 2007 2:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Red_Devil91
Новак

i az sam na Gigashit,bahti precakvaciqta.predi be6e qko dobar neta,ma sia spira za 6tqlo i ne6tqlo.ama te i drygite sa sa6tite bokluci,za teq pari tolkoz
Пон Юни 11, 2007 10:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
notnow
АдМинКаТа

Аз съм на Angelsoft ! Мн съм доволна .Въобще нямам оплаквания.То и да го спрат,послеси дават 5 дена отсрочка ! Very Happy 100 mb в секундаААа Very Happy Exclamation

Пон Юни 11, 2007 10:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
CoolGirl
ФЕН

Местожителство: V kashti

Унакс..най якия..100mb/s и дори да има буря го спират за 2 часа наи-много Twisted Evil Cool

Чет Юли 05, 2007 11:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
MaNiToOo
Пристрастен

Местожителство: ПлоВдИВ

Аз Пък съм на Евроком и съ доволна не се сещам да са го спирали и при буря работи

ЛялЯ....
Нед Юли 08, 2007 12:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    

Напишете отговор    nOnAmE.bg Форуми » Компютри, уеб дизайн, програмиране Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети