|
| Автор |
Съобщение |
notnow
АдМинКаТа

|
|
СпОмЕнчЕта |
|
тук можете да пускате по някое готинко споменче.... 
| Пет Юни 08, 2007 6:39 pm |
|
 |
[C][R][A][Z][Y]
Редовен потребител

Регистриран на: 22 Май 2007 Мнения: 94 Местожителство: VyrVish NapraVo PosLe ZaVivAsh Na Lqvo tam na 3-tiq ЪgЪl --> |
|
|
|
Гледам небето - виждам Теб!
Гледам звездите - виждам теб!
гледам луната - виждам теб!
Ееее... вземи се разкарай бе!
.......................................................
Училището е прозорец към света,
но ние сме възпитани и минаваме през вратата! :Р
........................................................
Душата ми не е пътека, да минеш и да си заминеш.
Душата ми не е камина, да се стоплиш и да си тръгнеш.
Душата ми е Божи храм, влезеш ли оставаш там!!!
Едни очи аз няма да забравя,
едни очи ме карат да не спя,
едни очи в сърцето ми остават, и като въглен ме горят.
Аз няма да забравя любовта.
Едни очи ме лъгаха жестоко
и няма никога да им простя!!!
|
|
| Съб Юни 09, 2007 8:36 am |
|
 |
MusIc_is_mY_liFe
Новак

|
|
|
|
Мила моа чакай ме на завоа. Моа да доа, моа и да не доа, ама ако доа знаеш какво моа.
Навън е нощ! В леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удария и тя умря! АХ, горкичката Муха!
Които те обича повече от мен, нека се подпише, самоче под мен.
Обикнах те приятелю любими от оня ден, когато те видях. И вече друга мисъл ме измъчва, дали ще видя образат ти пак.
Ах, как желая да си ти до мен, да се разхождаме сами, и никой, никога да не попречи на нашите мечти.
Ти знаеш, аз те очаквам и жадувам за теб. Бих изкала всичко да направя, само ти да си до мен.
Уча за 6, Зная за 5, Изпитват ме за 4, Отговарям за 3, Пишат ми 2. Е, кажи не са ли свине.
Родило се едно дете и Иле кръстили го те. Сега разте и живее, и мъжките сърца владее.
Люби и обичай! - Казал е Христос, но обичат ли те, това е друг въпрос?
Когато видиш елен, спомни си за мен, но ако е ранен - свършено е с мен!
Събирах ме се значи, да обсъдим значи, какво значи, думата значи, обсъдихме значи, че думата значи, нищо не значи.
Как е хубаво да си ученичка, да влизаш з закъснение в час, да сваляш с късата поличка, всички ученици в час.
Трудно е да скъсаш корабно въже, но дваж по-трудно е да чуеш истината за едно момче!
Ще мине веселото детство, ще станат сиви твойте дни. И глупавото си вълшебство живота ще се завърти. И някой ден, съвсем случайно ще зърнеш на тавана стар, една захвърлена тетрадка, един изтаснъл детски блян. Ще повдигнеш твърдата корица с пожълтелите листа., и ще разбереш, че неусетно е отминала и младоста.
Аз срещнах те - Защо? Незная! Обичах те - но пак не зная как! И винаги едно мечтая, това да се повтори пак!
Когато станеш майка на собственото си дете, научи го да обича, а не да яде!
Червени устни, ах колко са вкусни.
Не ме чакай в гората няма бензин в колата, чакай ме в леглото идвам с колелото.
Вярвай в трудни моменти, смей се когато тъжиш, лесно е глава да отпуснеш трудно е да победиш.
Има болки, който понасяме и удари, които търпим, и спомени, които отнасяме в нощите, който не спим. Има обич, която очакваме, има скръб, за която мълчим и в тези минути съзнаваме колко е трудно да бъдеш един.
Смърт на левскарите, враг на Земята, унищожили футбола у нас. Много са цесекарите, малко са левскарите. О, колко жалко е да си левскар.
Гуменките ми пробити, гаштичките с тел зашити, шапката ми е голяма, а акъла хич го няма.
Живей властно, люби страстно и знай, че жената е нещо прекрасно.
Всяка грешка е човешка човек понякога греши, но често пъти малката грешка голямо щастие руши!
Някъде, някога, толкова някога, колкото в двата пъти с няколко думички в някаква уличка спряхме веднъж любовта. Беше найстина толкова истинско, колкото може да е. Беше божествено, беше тържествено, беше но вече не е!
Здравей Петко, днес се блъснах в шкафа и реших да ти напиша два-три лафа. Имаш похотка, като гърбава котка. Имаш усмивка, като счупена мивка. Лежиш ми на сърцето, като сплут домат на шосето.
| Съб Юни 09, 2007 2:20 pm |
|
 |
MaNiToOo
Пристрастен

|
|
|
Narani me!Znae6 nali?Plakah!§hte plachesh i ti! Vikah!Ne otgovori nali?Molih!§hte molish i ti! I§kah!No nqmah nali?Lugah!No luga i ti!Stradah!Znae6 nali?Obichah!Shte obichash i ti!
aЗ и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ
ЖаДуВаМ зА тВоИтЭ цЭлУвКи...ЖаДуВаМ зА тВоИтЭ оЧи...ЖаДуВаМ зА тВоЯтА уСмИвКа...ЖаДуВаМ зА ТЭб
Save your kisses for me, show me how you miss me all so easily...cos I don't wanna have just another heartbreak...The of your touch is always heavenly.How can I be sure that you won't go....
Аз Те ОбиЧаХ тИ МеНе Не,Аз тЕ сЪнУВаХ Ти мЕнЕ нЕ,аЗ Те реВнУваХ тИ МенЕ Не,АЗ Те ЗаБрАвИх Ти МенЕ НЕ
|
|
| Пон Юни 25, 2007 9:37 pm |
|
 |
CoolGirl
ФЕН

|
|
|
ЛюбоФ лИ?-Тя не сЪществУва.Курви лИ?-КурвоЛяк коЛко щЕш.аЗ лИ?-аЗ щЕ те заБравЯ,такИва каТо ТЕБ са МНОГО!тИ лИ?-тИ напРави груБа ГрешкА,иДи сИ,сКоро щЕ я проУмеЕш.Тя лИ?-сЛед тРетОтО еб*нЕ щЕ тИ е оМрЪзнаЛа,зАщОто тЯ е биЛа пореДната,а аЗ ЕдинСтвенА [!]
оБиЧаШ Ли оБиЧаЙ СиЛнО...МрАзИш Ли МраЗИ зАвИнаГи[!]Не сЪжЕляВаЙ НиКоГа зА НиЩо,зАщОтО еДвА Ли няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи[!]ПлАчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИлНо[!]И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо[!]
НяМаМ НуЖдА От мНоГо ПрИяТеЛи,СтИгаТ Ми ДвАмА - ТрИмА аЛа ТаКиВа,чЕ КоГаТо ГрЪм УдАрИ И сВяТ ПоМрЪкНе,Да зНаЕш чЕ НяКоЙ РоВи В ГрОбА Да Те ИзМъКнЕ [!][!][!]
ОБИЧАМ ТЕ!Не ВяРвАм Че Ще Те ЗаБрАвЯ.Но Ти За МеН нЕ сИ пРиПоМнЯй-ЩаСтЛиВ бЪдИ!ОбИчАх Те БеЗмЪлВнО,БеЗнАдЕжДнО,оТ рЕвНоСт МъЧеНа И оТ тЪгА.ОбИчАх Те Тъй иСкРеНо И нЕжНо-ДаНо Да Те ОбИчА и ДрУгАтА тАкА..[!]
В моето сърце някой пак е влизал,някой всичко е разбил-ти ли си това?С късчета от лед от замръзнали сълзи някой е рисувал мен-ти ли си това[?]
_________________ He cTaBa CaMy C ЯgeHe...Tpe5Ba nueHe!!! |
|
| Чет Юли 05, 2007 8:29 pm |
|
 |
MaNiToOo
Пристрастен

|
|
|
МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!
ЛюбØвт@ ξ чув©твØтØ,ҜØξтØ чув©тв@ш, ҜØг@тØ ©! пØчув©тв@л,чξ чув©тв@ш чув©твØтØ,ҜØξтØ н!ҜØг@ нξ ©! чув©тв@л..
Симпатии...привличане. ..нека влюбването започне така.После....опознава не....привързване...от тук започва обичта.Мисли насочени към любимия човек ежедневно...събуждаш се с тази мисъл...и си лягаш с нея...искаш постоянно да го усещаш...искаш винаги да чуваш,че той те обича...В един момент вече не можеш без него...и се молиш края на тази приказка да е далеч...Любов...
_________________ http://www.impulse.bg/MaNiToOo
ЛялЯ.... |
|
| Чет Юли 05, 2007 10:50 pm |
|
 |
CoolGirl
ФЕН

|
|
|
Живей така, че като умреш..и дявола да ти запали свещ!
_________________ He cTaBa CaMy C ЯgeHe...Tpe5Ba nueHe!!! |
|
| Пет Юли 06, 2007 12:22 am |
|
 |
Eli.Love
Новак
|
|
|
|
11.ЗнАм дА иСкАм,м0гА дА иСкАм.ИмАм вСиЧк0 к0ет0 п0иСкАм,
м0гА дА иМаМ и тЕб аКо иСкАм н0 сЪм ИнАт И Не Те ИсКаМ!
|
|
| Чет Май 29, 2008 4:02 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |